Tilburg_040
Samen helpen zij mensen echt verder

Onze mensen

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? 

Hague II_156

Danique van der Hoek - Outsystems Developer

Het leukste aan mijn werk vind ik het gezellige team waar ik in werk.
Lees meer
Ams_Almere_053

Alexandre Rousanovski - Locatiemanger

Ik heb een echt Rode Kruis hart, mensen in nood helpen ongeacht hun afkomst.
Lees meer
Ams_Almere_105

Rony Rasho - Ontwikkelaar nieuwe hulpverlening

Het is essentieel om de tijd te nemen om te begrijpen hoe de dingen hier werken, maar wees gerust, je zult de steun en aanmoediging vinden die je nodig hebt, elke stap van de weg.
Lees meer
Hague 1 _211

Marij Zwart - Adviseur Water, Sanitatie en Hygiëne

Ik krijg de vrijheid om mij te verdiepen in nieuwe onderwerpen, wanneer ik de relevantie kan uitleggen. Dat geeft veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe kennis en skills op te doen.
Lees meer

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons