Hague II_096
Wij zijn overal
Maar zonder jou nergens
Pic Mireia & Romain 2

Internationaal

Voor functies op internationaal terrein werken onze talenten vanuit het kantoor in Den Haag. In sommige rollen reizen ze af en toe naar de landen waar we mee samenwerken. Ook kunnen ze namens het Nederlandse Rode Kruis worden gestationeerd in een ander land. Als Nederlandse Rode Kruis zijn we internationaal gespecialiseerd in een aantal kennisgebieden als noodhulp internationaal, financiële duurzaamheid, data- en digitale hulpverlening, en water, sanitaire voorzieningen en voorbereidingen. Hiermee ondersteunen we zusterverenigingen van het Rode Kruis en de Rode Halve Maan in andere landen. 

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons