Tilburg_040
Samen helpen zij mensen echt verder

Onze mensen

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? 

Fryslan_101

Veerle Neijboer - Coordinator Hulpverlening Groningen

De diversiteit in mijn werkzaamheden én het feit dat we echt iets voor mensen kunnen betekenen maken dat ik met plezier naar mijn werk ga.
Lees meer
Fryslan_004

François Perreau - Coordinator Hulpverlening Friesland

Het leukste aan mijn werk is de interactie met de vrijwilligers.
Lees meer
Fryslan_058

Susan van Geijn - Operationeel Teamleider

Ondanks dat de organisatie in de districten klein is, zijn er veel kansen en mogelijkheden
Lees meer
Hague 1 _017

Aisha North - Adviseur Business Development

Ik had nooit gedacht dat ik een rol kon vinden die zowel mijn interesse in business development als het humanitaire veld kon samenbrengen. Dit laat zien dat er zoveel diverse carrièremogelijkheden zijn binnen een organisatie als het Nederlandse Rode Kruis.
Lees meer

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons