Ams_Almere_053

Alexandre Rousanovski

Locatiemanger

Ik heb een echt Rode Kruis hart, mensen in nood helpen ongeacht hun afkomst.

Ams_Almere_027

Wat houdt je baan in? 

Ik onderhoud contacten met de gemeente, ketenpartners, zorgaanbieders en mijn leidinggevende, ook stuur ik mijn team aan op locatie(s), zorg voor een aangename werksfeer.  

Hoe ben je bij het Rode Kruis terecht gekomen?

Toen de oorlog in Oekraïne begon, heb ik mijn leven omgegooid omdat ik mensen in nood wilde helpen. Ik heb gesolliciteerd en ben als locatiecoordinator begonnen op de opvang Oekraine. Inmiddels werk ik als locatiemanager op 2 locaties: Amsterdam en Uithoorn.

Wat zou een nieuwe collega moeten weten?

Iedere dag is anders, mensen helpen geeft een zeer voldaan en dankbaar gevoel. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij het Rode Kruis, ook word ik gewaardeerd, en mijn expertise en competenties worden gezien. Ik heb een echt Rode Kruis hart, mensen in nood helpen ongeacht hun afkomst.

Wees erop voorbereid dat je heel flexibel moet zijn, affiniteit moet hebben met de werkzaamheden, stressbestendig en vooral heel gericht op de mensen die je helpt. In geval van nood draagt iedereen een steentje bij zodat we als team kunnen opschalen.

Kun je iets zeggen over je ontwikkeling bij het Rode Kruis?

Ik ben begonnen als locatiecoordinator, naar alle tevredenheid gewerkt op de opvang Oekraine. Ik heb heel veel trainingen gehad, en e-learning modules afgerond. Op een gegeven moment kon ik doorgroeien naar de rol van locatiemanager van 2 locaties. Ik kan altijd terugvallen op mijn manager en mijn collega's. Ook kan ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit komt ten goede aan mijn kwaliteiten als leidinggevende van mijn team op beide locaties!

Hier vind je de vacatures voor operationele hulpverlening, op locatie en in een team zoals die van Alexandre.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons