Hague 1 _053
Wij zijn overal
Maar zonder jou nergens
Ams_Almere_117

Landelijk

In Den Haag werken meer dan 500 talenten aan de ondersteuning van de organisatie, hier vind je ons verenigingskantoor. De collega's die hier werken organiseren landelijke hulp. Ze zetten hun talent in op het gebied van projectmanagement, support, advies of coördinatie om te doen waar ze voor gemaakt zijn: helpen. Met een team van gelijkgestemden benutten ze hun skills om onze hulpverlening nog beter en passend te maken. Naast onze hulp ontwikkelen onze collega's zich ook op gebied van bijvoorbeeld mens, organisatie, financiën, marktontwikkeling & fondsenwerving en IT.    

Het werk bij het Rode Kruis heeft impact in de maatschappij. We zijn gespecialiseerd in een aantal kennisgebieden zoals hulpverlening in de samenleving, noodhulp tijdens crises, EHBO en Restoring Family Links.  

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons