Fryslan_023
Wij zijn overal
Maar zonder jou nergens
districten los

Regionaal

Als organisatie zijn we actief door heel Nederland. Verdeeld over 21 districten zijn onze talenten professioneel en vrijwillig actief. Hier zetten de collega's hun talent in op het gebied van project coördinatie, administratie en organisatie om te doen waar ze voor gemaakt zijn: samen mensen écht verder helpen. De dagen zijn dynamisch, de rollen breed en de hulp is afgestemd op de noden die je ziet. Zo ben je de ene dag op kantoor, achter een bureau aan het werk en een andere dag in het veld. Wat zeker is: je staat midden in de hulpverlening en werkt samen met een groep toegewijde vrijwilligers.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons