Fryslan_058

Susan van Geijn

Operationeel Teamleider

Ondanks dat de organisatie in de districten klein is, zijn er veel kansen en mogelijkheden

Fryslan_086

Wat houdt je baan in?

Ik ben als Operationeel Teamleider in het District Groningen verantwoordelijk voor de hulpverlening. Ik onderzoek mogelijkheden voor procesverbeteringen, coördineer de ontwikkeling van het jaarplan en faciliteer en ondersteun de coördinatoren hulpverlening in hun taken en verantwoordelijkheden.

Hoe ben je bij het Rode Kruis terechtgekomen?

Ik ben begonnen als vrijwilliger, omdat ik graag maatschappelijk betrokken wil zijn. Toen er na een paar jaar een vacature langs kwam heb ik mijn kans gegrepen en gesolliciteerd.

Wat vind je het leukste aan het werk? 

Ik hou van uitdaging en dat krijg ik genoeg bij het Rode Kruis. Het ene moment ben je met HR-zaken bezig, dan met een crisis inzet en het andere moment denk je na over de toekomst van het district. Daarnaast is het heel bijzonder om met vrijwilligers te werken. Zij hebben een passie om mensen te helpen en dat is uniek.

Kun je iets zeggen over je ontwikkeling bij het Rode Kruis?

Ondanks dat de organisatie in de districten klein is, zijn er veel kansen en mogelijkheden. De organisatie is altijd in beweging en je kan zelf ontdekken wat je volgende stap kan zijn.

Ook betekenisvol impact maken met je ervaring in het coordineren of sturen van programma's of projecten? Hier vind je de vacatures.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons