Hague II_200

Jeneth Ramlakhan

HR Adviseur

Toen deze functie vrijkwam bij het Rode Kruis, was het eigenlijk geen vraag of ik dat wilde

Wat houdt je baan in?

Ik ben sinds maart 2020 HR Adviseur bij het Rode Kruis. Mijn dagelijkse werk bestaat uit het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden met HR gerelateerde vraagstukken.

Hoe ben je bij het Rode Kruis terechtgekomen?

Na mijn opleiding ben ik bij verschillende werkgevers en in verschillende branches aan het werk geweest. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een welzijnsorganisatie. Daar ontdekte ik dat mijn vak mogen uitoefenen bij een organisatie die hart heeft voor de mens en voor de maatschappij de beste fit is voor mij. Vooral als ik dit samen kan doen met collega's met dezelfde drive en passie. Dus toen deze functie vrijkwam bij het Rode Kruis, was het eigenlijk geen vraag of ik dat wilde.

Wat vind je het leukste aan het werk en de organisatie?

Wat mijn werk zo interessant maakt is de variëteit in vraagstukken. Er speelt zoveel in de maatschappij, zowel in Nederland als wereldwijd. Dit zien wij terug in de puzzels die we dagelijks proberen te leggen. Het zorgt voor een mooie uitdaging om in het spanningsveld van verschillende belangen onze hulpverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Tegelijkertijd is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een goede work-life balance creëren die je in staat stelt je werk zo goed mogelijk uit te oefenen en bovenal mens te mogen zijn.

Ook betekenisvol impact maken met je ervaring in HR? Hier vind je de vacatures.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons