Hague II_156

Danique van der Hoek

Outsystems Developer

Het leukste aan mijn werk vind ik het gezellige team waar ik in werk.

Hague II_163

Wat houdt je baan in? 
Ik ben Outsystems Developer binnen team ‘Informatie voorziening en ICT’. Mijn werk bestaat uit het uitwerken van user stories binnen Outsystems applicaties.  

Hoe ben je bij het Rode Kruis terechtgekomen?
Ik ben naar deze functie doorgegroeid vanuit de functie Functioneel Beheer, dus ik kan die ervaring met de business inzetten om de behoefte achter de user stories te begrijpen. Dat geeft een voorsprong bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties en functionaliteiten.

Wat vind je het leukste aan het werk? 
Het leukste aan mijn werk vind ik het gezellige team waar ik in werk. We zijn een informeel team en hebben veel lol samen. Wat ik daarnaast erg leuk vind, is dat je werk doet met een maatschappelijke impact. Je krijgt ook de kans om hiernaar te kijken doordat het normaal is om een paar uur per jaar onder werktijd vrijwilligerswerk te doen. Zo heb ik een paar keer ondersteund op een opvanglocatie en tijdens een festival. Door te zien waar mensen tegen aan lopen tijdens vrijwilligerswerk doe je ook allerlei ideeën over het verbeteren van applicaties. Dat is leuk, maar het meedoen met de vrijwilligers is veel waardevoller. Uiteindelijk zijn de applicaties die ik maak er om hen te ondersteunen in het uitvoeren van het goede werk dat zij doen. 

Ben je net als Danique gedreven om je ervaring op het gebied van IT, data of informatiemanagement in te zetten om anderen te helpen? Hier vind je de vacatures.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons