Hague II_041
De dynamiek van een humanitaire organisatie
En werk met betekenis
Rode Kruis plaatsvervangende afbeelding

Stage

Ben je leergierig en wil je meehelpen onze hulp te versterken? We bieden regelmatig stageplekken aan voor uiteenlopende opleidingsrichtingen. Van een maatschappelijke stage voor scholieren tot vakinhoudelijk onderzoek voor studenten. Voor verschillende niveaus zijn er interessante opdrachten. Het werkgebied kan nationaal of internationaal zijn. Tijdens een stage leer je het Rode Kruis van binnenuit kennen. Je werkt met betrokken medewerkers en vrijwilligers en onderzoekt hoe we onze hulp nog beter kunnen maken. We bieden een vaste stagevergoeding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid een EHBO-cursus te volgen en zo je EHBO-certificaat te behalen. Af en toe is er ook een werkervaringsplek beschikbaar via de regeling Startersbeurs.

Lees hier het verhaal van Esther, die bij ons stage heeft gelopen.

Jouw ideale vacature niet kunnen vinden?

Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent als eerste op de hoogte wanneer wij een nieuwe vacature in jouw vakgebied openen!

Contact

Hoofdkantoor Den Haag
Naar contact

Over ons

‘Samen mensen écht verder helpen’ is de drijfveer van onze talenten. Dat is ons maatschappelijke doel. Door onze ambities samen te brengen met het talent van mensen zoals jij, bouwen we aan een organisatie met impact en betrokkenheid. Zit helpen in jouw DNA? Dan is er ongetwijfeld een rol binnen het Rode Kruis die bij je past.

Meer over ons